VLA Tech Oy

VLA Tech Oy on sähkö ja energia-alan tuotteiden ja ratkaisujen parissa toimiva maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys. Tuotevalikoimamme koostuu pääasiallisesti LED-tekniikalla toteutetuista valaisimista, valonlähteistä ja näytöistä, energia generaattoreista, ohjausjärjestelmistä sekä näiden oheiskomponenteista.

 

Meillä VLA Techillä tuotteiden turvallisuus ja laatu tulevat aina ensimmäisenä. Kaikki tuotteemme tulevat yrityksemme tarkastamilta ja hyväksymiltä toimittajilta.

 

Uskomme vahvasti, että laskettaessa mahdollisia säästöjä, on huomioitava pelkän hetkellisen energiasäästön lisäksi myös tuotteiden elinkaaren aikana syntyvät säästöt ja vähentynyt ympäristön kuormitus. Energiatehokkuus ei välttämättä aina ole sama asia kuin ympäristöystävällisyys, siksi lähes kaikki tuotteemme ovat valmistettu kierrätettävistä materiaaleista eivätkä sisällä lainkaan ongelmajätteeksi luokiteltavaa materiaalia.

 

Meiltä saatte aina parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiinne. Mikäli toimittamamme tuotteisto ei vastaa tarpeitanne, me kerromme sen poikkeuksetta reilusti.

Ajankohtaista